2014-03-22 09:55:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz- A munkába menekül problémái elöl

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Nap immár önnel van, és ez segíti abban, hogy tisztábban lássa is és értékelje is a helyzetét. Ha eddig másban is kereste sikertelenségének okát, most fel kell ismernie, nem egészen volt igaza. De épp ez kell a továbblépéshez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem halogathatja tovább: össze kell hívnia a családi kupaktanácsot, hogy megbeszéljék az anyagi helyzetüket. Eddig hajlamos volt mindennek a terhét ön viselni. Pedig a társa sem oly gyenge, mint hiszi. Avassa be végre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön igen szívós természetű, de mégsem lehetséges, hogy pihenés nélkül megússza ezt a tavaszt. A mai napra is extra munkát vállalt, de ennek máris érezheti a hátulütőjét. Vegyen vissza a tempóból. Lazítson, napozzon, aludjon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene a múlton rágódnia: annak már vége, soha többé nem kerül olyan helyzetbe, mint akkor volt. Ha belegondol, akkor képes lesz meglátni ennek a jó oldalát is. Mert az is legalább annyi van, mint rossz. Készüljön szebb napokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A megérzései nem csalnak: viharfelhőket érez gyülekezni az otthonában, de egyetlen szavával képes lehet megelőzni a bajt. Ha már rájött, hogy ki a megbántott, a savanyú, akkor lepje őt meg valami kis kedvességgel, jó szóval!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkába menekül a lelki problémái elől. Ez egy darabig megoldást jelent a gondjaira, de aztán be kell látnia, hogy a munka nem megoldás. Egészen más dolog, ha alkotásról van szó. Abban valóban épülhet, szépülhet a lelke is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Álmosnak és unalmasnak érzi a reggelt, pedig csak erőt kellene vennie magán, és nekierednie. Minél korábban kel fel, annál tündéribbnek találhatja a reggelt. Ha víz közelében lakik, sétáljon a partján! A hullámok súgnak önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új életformára vágyna, de csak akkor érdemes belevágnia, ha saját magának is meg tudja világosan fogalmazni, hogy mit is akar tulajdonképpen. Lehet, hogy nem is másra vágyik, csak másként szeretné ugyanazt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön kettős jellem, ezért néha maga is úgy érzi, hogy amit kifelé mutat a világnak, az nem épp ugyanaz, mint ahogy valójában él. Ez még nem meghasonlottság, és nem is hazugság. Csak van egy illúziókkal teli oldala is. Ne tagadja meg!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kiegyensúlyozott, békés napja lehet. Még az anyósa sem tudja kiborítani, habár ő azért majdnem. Jól teszi, ha nem enged az agressziónak. Többféle módszer van, amivel megvédheti magát. Tanulmányozza az ezoterikus irodalmat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jegyében járó Vénusz is segíti önt abban, hogy egyre inkább együttműködően, konstruktívan tud viszonyulni a környezetéhez. A távolabbi kilátásai is javulni látszanak. Hamarosan kisebb pénzösszegre is számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szerelmi élete az utóbbi időben visszafogott volt. Most érzi már, hogy egy szerető szív készülődik ön felé. Legyen végre elfogadó, és ne a hibákra, hanem a jó tulajdonságokra koncentráljon! Ha így tesz, azokból egyre több lesz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: